Autentifică-te în platforma de raportare!
PARTSLIFE ROMÂNIA

Partslife este o organizație destinată preluării responsabilității producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și produse ambalate, în vederea realizării obligațiilor legale de reciclare și valorificare privind deșeurile generate de acestea și singura cu acționariat german.

VIZIUNE

Susținem stimularea inovației și a creativității pentru dezvoltarea unor noi modalități sustenabile de ambalare a produselor.

Luptăm pentru o lume în care reducerea ambalajelor este prioritară, iar producătorii își asumă responsabilitatea pentru întregul ciclu de viață al produselor lor, de la proiectare până la eliminare.

MISIUNE

Ne străduim să implementăm alături de producători sisteme de circularitate a ambalajelor, care să ajute la reducerea impactului asupra mediului.

Promovăm reciclarea și reutilizarea și implicăm toți participanții în proces.

PARTSLIFE OIREP
VALORI
Sustenabilitate
Promovăm modele de producție și consum durabile pentru reducerea deșeurilor și a impactului nostru asupra Mediului.
Responsabilitate
Susținem responsabilizarea producătorilor pentru deșeurile pe care le generează.
Colaborare
Ne implicăm alaturi de producători, consumatori și autorități pentru misiunea noastră comună, de a obține un viitor mai curat și durabil.
Inovație
Încurajăm inovația și creativitatea pentru dezvoltarea unor noi moduri de reducere a deșeurilor.
BENEFICIILE COLABORĂRII CU PARTSLIFE
PARTSLIFE OIREP
Suntem parte a unui grup cu acționari cunoscuți la nivel mondial, companii de renume în domeniile lor de activitate și operațiuni în țări diferite; oferim credibilitate, solvabilitate si reputatia intregului grup;
PARTSLIFE OIREP
Conformare cu legislația în timp real; aplicația informatică Partslife se actualizează în cel mai scurt timp din momentul apariției unei reglemetări legale în domeniul deșeurilor de ambalaje;
PARTSLIFE OIREP
Siguranță operațională - finanțarea etică a sistemului
PARTSLIFE OIREP
Transparența acțiunilor Partslife – permitem și ne încurajăm partenerii să auditeze activitatea companiei, oricând pe parcursul anului.
PARTSLIFE OIREP
Realizăm țintele de reciclare și valorificare individual, pentru fiecare partener;
PARTSLIFE OIREP
Încredere - oferim consultanță și suport în orice problema legată de managementul deșeurilor de ambalaje, economie circulară și sustenabilitate;
PARTSLIFE OIREP
Susținem educarea copiilor și creșterea responsabilității față de mediul înconjurător;