Autentifică-te în platforma de raportare!
Partslife Romania

Partslife este o organizatie destinata preluarii responsabilitatii producatorilor si importatorilor care pun pe piata din Romania ambalaje si produse ambalate, in vederea realizarii obligatiilor legale de reciclare si valorificare privind deseurile generate de acestea si singura cu actionariat german.

Ne concentram toata atentia pentru a oferi incredere si siguranta partenerilor nostri, iar rezultatele activitatii noastre, au fost validate de catre Autoritati. Administratiei Fodului de Mediu (AFM) a desfasurat prima inspectie fiscala in cadrul organizatiei noastre pentru activitatea desfasurata in anul 2022 si ne bucuram sa impartasim cu dvs. rezultatul privind indeplinirea integrala a obligatiilor: 0,00 lei (zero) penalitate, zero risc.

VIZIUNE
Sustinem stimularea inovatiei si a creativitatii pentru dezvoltarea unor noi modalitati sustenabile de ambalare a produselor.
Luptam pentru o lume in care reducerea ambalajelor este prioritara, iar producatorii isi asuma responsabilitatea pentru intregul ciclu de viata al produselor lor, de la proiectare pana la eliminare.

MISIUNE
Ne straduim sa implementam alaturi de producatori sisteme de circularitate a ambalajelor, care sa ajute la reducerea impactului asupra mediului; promovam reciclarea si reutilizarea si implicam toti participantii in proces.

VALORI:

  • Sustenabilitate: Promovam modele de productie si consum durabile pentru reducerea deseurilor si a impactului nostru asupra Mediului.
  • Responsabilitate: Sustinem responsabilizarea producatorilor pentru deseurile pe care le genereaza.
  • Colaborare: Ne implicam alaturi de producatori, consumatori si autoritati pentru misiunea noastra comuna, de a obtine un viitor mai curat si durabil.
  • Inovatie: Incurajam ino

Beneficiile colaborarii cu Partslife

Rezultatele anului 2022 au fost validate de catre autoritati, Administratia Fondului pentru Mediu incheind inspectia fiscala cu raport de indeplinire integrala a obligatiilor – 0 (zero) penalitate;
Activitatea operationala a fost auditata de catre KPMG; concluzia: „Abordarea Partlslife cu privire la riscuri este una prudentă, orientată către prevenirea apariției riscurilor. Astfel, la nivel de organizație sunt adoptate măsuri de identificare timpurie a potențialelor zone sensibile pentru a fi stabilite acțiuni de gestionare care să susțină atenuarea și/sau eliminarea potențialelor riscuri identificate.”

Suntem parte a unui grup cu actionari cunoscuti la nivel mondial, companii de renume in
domeniile lor de activitate si operatiuni in tari diferite; oferim credibilitate, solvabilitate si
reputatia intregului grup
;

Conformare cu legislatia in timp real; aplicatia informatica Partslife se actualizeaza in maxim o saptamana din momentul aparitiei unei reglemetari legale in domeniul deseurilor de ambalaje;

Siguranta operationala – auditarea colectorilor si a recilatorilor, finantarea etica a sistemului

Transparenta actiunilor Partslife – permitem si ne incurajam partenerii sa auditeze activitatea companiei, oricand pe parcursul anului;

Realizam tintele de reciclare si valorificare individual, pentru fiecare partener;

Incredere – oferim consultanta si suport in orice problema legata de managementul deseurilor de ambalaje, economie circulara si sustenabilitate;

Sustinem educarea copiilor si cresterea responsabilitatii fata de mediul inconjurator