Autentifică-te în platforma de raportare!
Partslife Polonia ni s-a alaturat ca partener regional
Data: 18 oct. 2022

Ne bucuram sa anuntam ca Partslife Polonia ni s-a alaturat ca partener regional, facand parte din grupul Partslife International KFT.

Misiunea noastra este sa oferim solutii simple, eficiente si sa intampinam nevoia partenerilor nostri de extindere pe plan regional.

Oferim consultanta legislativa si eficienta energetica in Franta, Spania, Elvetia, Olanda, Danemarca si Austria, iar in Germania, Ungaria, Polonia si Romania suntem prezenti si pe piata de OIREP.

Experienta cumulata in cei peste 20 ani de activitate in Germania impune standarde inalte in toate locatiile partenere Partslife International KFT, iar expertiza legislative specialistilor din fiecare tara, asigura mixul perfect pentru parteneriate de incredere.

Rigurozitatea procedurilor, transparentizarea operatiunilor de reciclare si valorificare, digitalizarea si expertiza specialistilor nostri in implementarea responsabilitatii producatorului, sunt doar cateva din avantajele unei colaborari cu Partslife International KFT.

MEDIA

Ne bucuram sa anuntam ca Partslife Polonia ni s-a alaturat ca partener regional, facand parte din grupul Partslife International KFT. Misiunea noastra este sa oferim solutii simple, eficiente si sa intampinam nevoia partenerilor nostri de…

Congresul Partslife are loc anual si a devenit un eveniment asteptat in calendarele tuturor membrilor. Parteneri clienti si parteneri furnizori sunt invitati anual sa ia parte la prezentarea rezultatelor grupului si a proiectelor viitoare. Anul…