Autentifică-te în platforma de raportare!
Partslife International

Societatea Partslife GMBH a fost infiintata in 1995, in Germania, ca un angajament voluntar al industriei si comertului auto pentru a respecta ordonanta privind vehiculele scoase din uz.

In ultimii 28 de ani, compania a dezvoltat serviciile in conformitate cu nevoile clientilor. Astazi, oferim consultanta pe probleme de protectia mediului, deseuri, ambalaje si managementul energiei.

Peste 70 de companii ni s-au alaturat si au dat nastere celui mai mare OIREP destinat industriei auto din Germania.

Partslife GMBH a fondat holdingul PARTSLIFE International Kft. in Ungaria, la sfarsitul anului 2019 cu scopul de a isi extinde serviciile in Europa de Est si de a crea un HUB european pentru dezvoltare OIREP.

In 2020 s-a infiintat si autorizat PARTSLIFE International Polska Sp. z o.o. (Warsaw, Poland), iar in 2022 PARTSLIFE Packaging Disposal Service Romania S.A. (Satu Mare, Rumänien).

In 2024 se va finaliza procesul de autorizate a Partslife Croatia.


AVEM ACOPERIRE REGIONALA.

SERVICIILE PARTSLIFE

  • OIREP: In Germania, Polonia si Romania, oferim servicii de Implementare a Responsabilitatii Extinse a producatorilor, iar din 2024 si in Croatia.
  • Consultanta de mediu si eficienta energetica: In Franta, Spania, Elvetia, Olanda, Danemarca, Austria si Ungaria, oferim consultanta de mediu si eficienta energetica.