Autentifică-te în platforma de raportare!
Meet the team
PARTSLIFE
Nicoleta Lazar
Operations Partner
Nicoleta Lazar este un profesionist cu o experienta solida de peste 15 ani in domeniul gestionarii diverselor tipuri de deseuri, inclusiv ambalaje, echipamente electrice si electronice si baterii. Cu expertiza in managementul operational si de business, Nicoleta se dedica crearii unei structuri de afaceri axate pe certitudine si adaugarea de valoare proceselor de business.
In rolul sau, coordoneaza echipele operationale cu abilitate si ofera suport activ partenerilor de afaceri, promovand colaborarea eficienta si durabila. Cu un accent puternic pe optimizarea proceselor si imbunatatirea performantei, Nicoleta este un lider dedicat si orientat spre rezultate, contribuind la succesul si dezvoltarea durabila a afacerii.
PARTSLIFE
Ana Greaban
Responsabil Trasabilitate
Absolventa a Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, din anul 2018 si-a inceput cariera in domeniul mediului. S-a alaturat echipei Partslife de la inceputul anului 2023 si ocupa functia de Responsabil Trasabilitate. Contribuie in mod constant la mentinerea relatiilor directe cu furnizorii, este responsabila de acuratetea datelor furnizate in relatia cu furnizorii Partslife.
Analizarea si validarea dosarelor de trasabilitate, fac parte din atributiile principale in cadrul companiei.
PARTSLIFE
Angela Cercel
Sales & Customer Success Partner
Cu o experienta de peste 20 ani in marketing si vanzari, Angela creaza și implementeaza strategii complexe pentru a promova serviciile și soluțiile EPR, contribuind astfel la creșterea afacerii și extinderea pieței. Stabileste si mentine relații solide cu clienți cheie, agenții guvernamentale și stakeholderii din industrie, identificând oportunități de afaceri și parteneriate strategice.
Coordoneaza echipe interfuncționale, cerceteaza si analizeaza industria pentru a identifica tendintele si nevoile clientilor, dezvolta strategii de pozitionare competitiva si campanii de comunicare pentru a comunica eficient valoarea programelor EPR.
Ofera leadership, mentorat și coaching echipelor de vânzări și marketing pentru a îmbunătăți performanța, dezvoltarea competențelor și coeziunea echipei.
PARTSLIFE
Lucian Neiciu
Sales Manager
Lucian este creativ, proactiv si mereu motivat de provocari, cu experienta de peste 20 de ani in publicitate, marketing si vanzari. Focusul principal fiind construirea patreneriatelor de lunga durata, este foarte orientat catre dezvoltarea business-ului oferind cu promptitudine suport.
PARTSLIFE
Liliana Melcea
Key Account Manager
Liliana s-a alaturat echipei Partslife in 2021, aducand cu ea o experienta solida in vanzari si suport clienti, achizitii si antreprenoriat. Cu o expertiza in gestionarea deseurilor de ambalaje, a deseurilor electrice si electronice, precum si a bateriilor si acumulatorilor, Liliana contribuie activ la dezvoltarea si mentinerea parteneriatelor de lungă durata.
Prin pasiunea sa pentru tehnologie si comunicare, Liliana consolideaza reteaua de parteneri si imbunatateste constant experienta clientilor.