Autentifică-te în platforma de raportare!
Congresul International Partslife – editia 2022
Data: 24 sept. 2022

Congresul Partslife are loc anual si a devenit un eveniment asteptat in calendarele tuturor membrilor. Parteneri clienti si parteneri furnizori sunt invitati anual sa ia parte la prezentarea rezultatelor grupului si a proiectelor viitoare.

Anul acesta, Partslife International KFT a prezentat dezvoltarea in zona serviciilor de raspundere extensa a producatorilor (OIREP) in Polonia si Romania.

Astfel, Partslife devine primul OIREP din Romania ce ofera servicii de regionalizare a raspunderii extinse a producatorilor.

MEDIA

Ne bucuram sa anuntam ca Partslife Polonia ni s-a alaturat ca partener regional, facand parte din grupul Partslife International KFT. Misiunea noastra este sa oferim solutii simple, eficiente si sa intampinam nevoia partenerilor nostri de…

Congresul Partslife are loc anual si a devenit un eveniment asteptat in calendarele tuturor membrilor. Parteneri clienti si parteneri furnizori sunt invitati anual sa ia parte la prezentarea rezultatelor grupului si a proiectelor viitoare. Anul…